Новий принтер Zebra ZT400

У травні 2014 компанія Zebra Technologies презентувала новий принтер для друку етикеток комерційного класу ZT 400.

Zebra Technologies ZT400

Дана модель створена на основі добре зарекомендованої себе серії ZM. Устаткування доступно до замовлення з 8-го травня 2014 року.

Принтери Zebra ZT400 забезпечать ефективне виконання критично важливих для бізнесу завдань друку. Модель створена на базі надійної платформи Z Series™, і пропонує більш високу швидкість і якість друку, а також широкий вибір варіантів підключення.

Легкі у використанні принтери ZT400 пропонують зручний для користувача графічний інтерфейс на базі РК-дисплея з виведенням інформації у вигляді піктограм, а також просту схему завантаження витратних матеріалів.

ZT400

Принтери включають в стандарті USB, послідовний інтерфейс, Ethernet і Bluetooth®.

ZT400 поставляються як моделі шириною друку 104 мм і 168 мм.

Zebra ZT400

Конструкція принтера включає повністю металеву раму і двостулкові дверцята, завдяки чому його можна легко розмістити у найтіснішій робочій обстановці. Принтери ZT400 створені на базі середовища Zebra Link-OS® — це поєднання інноваційної операційної системи, комплекту для розробки багатоплатформного ПЗ і програмних додатків. В результаті принтери серії ZT400 забезпечують легку інтеграцію, управління та обслуговування з будь-якого місця світу.

П
ридбати принтер ZT410

Задати питання

Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA