Windows XP Professional до 2016 року

Виробники спеціалізованих пристроїв можуть використовувати Windows XP Professional до 2016 року. Windows Embedded Enterprise — це лінійка класичних операційних систем для застосування в спеціалізованих пристроях, таких як кіоски самообслуговування, промислові контролери, POS-системи і різні вузькоспеціалізовані автоматизовані робочі місця (АРМ). Перевірте своеє програмне забезпечення — при необхідності легалізуйте його!

Яку ОС використовувати надалі?

Windows XP Embedded — компонентна версія ОС Windows XP з доступною підтримкою до 2016 року. Всі додатки і драйвера, що працюють під Windows XP, повністю сумісні з Windows XP Embedded.

Windows Embedded Standard 2009 — компонентна версія на основі платформи Windows XP SP3 з доступною підтримкою до 2019 року. Оптимально підходить для обладнання з не оновленою компонентною базою.

Windows Embedded POSReady 2009 — спеціалізована операційна система на основі платформи Windows XP SP3, що не вимагає розробки. Застосовується в пристроях, що використовуються в індустрії роздрібного та готельного бізнесу (касові апарати, кіоски самообслуговування, інформаційні табло та ін.).

Windows Embedded 7 — операційні системи, що забезпечують продуктивність, надійність і гнучкість платформи Windows 7 для застосування в промислових пристроях.

Windows Embedded 8 — лінійка нових вбудованих операційних систем Microsoft, розроблених на основі платформи Windows 8. Дані операційні системи дозволяють створювати «розумні» пристрої і застосовуються в інтелектуальних системах, які повною мірою використовують потенціал інтернету і хмарних технологій. Для Windows Embedded 8 Standard засіб розробки безкоштовно.

Посилання по темі

Задати питання

запитуйте, ми online
Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA