Вийшов пакет оновлення Бест-Звіт Плюс 8.84.001

Внимание! В обновлении Бест-Звит Плюс 8.84.001 от 15.02.2010 г. обнаружена ошибка. Если вы его скачали, пока не не устанавливайте! Ошибка проявляется при выборе в Приложении 5 к декларации по НДС контрагента.

До исправления ошибки обновление 8.84.001 убрано с закачки. Программисты «Бест-Звита» работают над исправлением. Как только выйдет исправленная версия мы вам сообщим. Благодарим за понимание и терпение!

Не забудьте подписаться на рассылку — это позволит вам быть в курсе событий!

Зміни у оновленні 8.84.001

Доробки функціоналу програми

Модуль «Щомісячна персоніфікація»

    1. Додана можливість імпорту документів персоніфікованої звітності з файлів DBF-формату, виконаних не тільки у кодуванні WIN1251, а й DOS 866. Вибір кодування відбувається при імпорті цих даних: — головне вікно програми/Звітність/ЩОМІСЯЧНА ПЕРСОНІФІКАЦІЯ/меню Звіт/Імпорт з DBF.../картка «Імпорт даних персоніфікації»/група «Оберіть період для імпорту»/ WIN1251(DOS 866).
    2. Додана функція оновлення полів у електронних таблицях (5 - 10) — в меню Вигляд/ Оновити поля, кнопка F5 на панелі інструментів. Після імпорту документів в модуль потрібно оновити поля звіту (F5). Поля, які не передбачені у структурі DBF, заповняться поточними даними (дата, номер аркуша) та даними із картки установи. Переглянути їх можна у паперовій формі звіту (меню Вигля/Бланк).
    3. Для СПД, які мають найманих працівників: для правильного розрахунку звіту Таблиця 1 «Нарахування внесків...» (% внесків — на загальних підставах!) потрібно у картці установити правильно встановити категорію платника: — Довідники/Картка установи/закладка Пенсійний фонд/Категорія платника/Фізичні особи-підприємці з найманими працівниками. 
    4. Для юридичних осіб, де 50% працюючих - інваліди: Для правильного розрахунку звіту Таблиця 1 «Нарахування внесків...» (% внесків - за всіх 4%) потрібно у картці установити правильно встановити категорію платника: - Довідники/Картка установи/закладка Пенсійний фонд/Категорія платника/Юридичні особи, де 50% працюючих - інваліди. 

Зміни у формуванні звітів до органів статистики (розміщених у каталогах «Держкомстат» та «Інша звітність»).

ЗА РЕКОМЕНДАЦІЄЮ ДЕРЖКОМСТАТУ у ВСІХ цих звітах з обох каталогів ЗА ЗАМОВЧАННЯМ ВІДКЛЮЧЕНИЙ АВТОПЕРЕРАХУНОК! (вікно відкритого звіту/меню Правка/кнопка Автоперерахунок ВІДТИСНУТА), тому при заповненні звітів програма автоматично не повідомляє про помилки. Перерахунок та перевірку звітів можна виконати примусово, натиснувшии функціональні клавіші: - перевірка звітів - (F4); - перерахунок документа - (F6); - оновлення полів - (F5). При наявності помилок чи внесенні некоректних даних (згідно контролів, наданих Держкомстатом) всі вони відображаються у нижній частині вікна відкритого звіту, а помилкові записи у звіті підсвічуються рожевим кольором. Якщо некоректний звіт зберігається без перевірки та перерахунку, у Реєстрі документів він буде мати статус «Помилковий». Щоб отримати перелік помилок, потрібно знову відкрити звіт та виконати перевірку, як описано вище.

Посилання по темі

Задати питання

запитуйте, ми online
Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA