Обновление «M.E.Doc» 10.00.072 - 10.00.073

ЗМІНИ У ОНОВЛЕННІ 10.00.073

ЗМІНИ У ФУНКЦІОНАЛІ ПРОГРАМИ

1.    Оновлено сертифікат ПФУ УСЦ. Прохання перевірити наявність сертифікату в адресній книзі після встановлення оновлення (за датами закінчення дії).,

2.    Виправлено відображення квитанцій ЄСВ, що були перенесені за допомогою переходу з програми "БестЗвіт+"

3.    Новий спосіб відправки та доставки документів з ДПС України з використанням прямого з’єднання.
У зв’язку зі збільшенням числа платників податків, які подають звітність в електронному вигляді, впровадженню реєстрації податкових накладних та зниженню граничної суми податкових накладних для обов’язкової реєстрації в Єдиному реєстрі, реалізації інформаційних сервісів для платників податків, потік електронних документів, який обробляється системою прийому та обробки податкових документів Державної податкової служби України, постійно зростає.
В умовах збільшення кількості документів, що обробляються системою ДПС України, з кожним днем навантаження на поштові сервери ДПС України зростають, збільшується час доставки та обробки документів від платників податків.
З метою скорочення часу та забезпечення гарантії доставки документів, збільшення пропускних можливостей системи Державною податковою службою України розподілено потоки надходження інформації та опрацьовується альтернативний експериментальний (тестовий) спосіб доставки документів через пряме з’єднання.  
Даний вид доставки забезпечує:
Надійність
Виключається можливість втрати/недоставки повідомлення. Повідомлення буде гарантовано доставлено на приймальний шлюз ДПСУ без використання поштових серверів.
Безпеку
Виключається можливість просочування інформації. У разі відсутності прямого з'єднання система «M.E.Doc» автоматично переключиться в режим відправки поштою.
Швидкість
Зростання швидкості доставки  документів в декілька разів шляхом безпосереднього підключення до серверів ДПСУ, обминувши поштові сервери провайдерів платників.

ДОВІДНИКИ

Оновлено довідник НПП (для форм 1П, 1П-НПП, 1П-НПП коротка)

Программное обеспечение Microsoft

Лицензирование для малого и среднего бизнеса, государственных учреждений, строительных организаций, учебных заведений

 Обращайтесь к нам по телефону (056) 370-18-18.

Отправляйте заказ по электронной почте vostok@pkf.dp.ua или с формы обратной связи на нашем сайте.

Сотрудники компании Восток предоставят Вам всю необходимую информацию.

Помните! Лицензирование программного обеспечение является обязательным требованием. Использование не лицензионных программ противозаконно и противоречит требованиям законодательства о соблюдении прав интеллектуальной собственности. Используя не лицензионное ПО вы подвергаете себя и свою фирму риску быть привлеченными к юридической ответственности.



Ссылки по теме

Задать вопрос

спрашивайте, мы online
Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA