Обновление «M.E.Doc» 10.00.076— 10.00.077

ЗМІНИ У ОНОВЛЕННІ 10.00.077

ЗМІНИ У ФУНКЦІОНАЛІ ПРОГРАМИ

1. Модуль «Єдиний внесок».
В таблиці 1 Додатку 4 (E0401E01, E0401D01) відновлено авторозрахунок кількості застрахованих осіб у звітному періоді, тобто автоматичне заповнення полів «у тому числі чоловіків», «у тому числі жінок» (за даними таблиці 6 (E0406D01)) і додано можливість коригування вказаних показників для врахування застрахованих осіб, що не відображені у звітному періоді в таблиці 6 у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю чи відпусткою.
2. Модуль «Реєстр отриманих та виданих податкових накладних».
2.1. Реалізована можливість формування запиту до ЄРПН по виділеним записам ВИДАНИХ податкових накладних, з метою перевірки стану реєстрації власних податкових накладних у Єдиному реєстрі.
а. Відкрийте вкладку «Видані» Реєстру ПН.
б. Якщо потрібно сформувати запит по певним податковим, виділіть записи потрібних накладних, по яким потрібно відправити запит до податкової інспекції.
в. Оберіть команду «Правка» > «Запит стану реєстрації».
г. У модальному вікні, що відкрилось оберіть потрібний варіант: відправити лише по потрібним записам або по всім записам. Натисніть «ОК».
На виконання функції із програми формується запит до ДПC, який містить дані вказаних податкових накладних (або всіх накладних у Реєстрі). Такий запит підписується сертифікатом директора і печаткою установи та відправляється електронною поштою на ЦОЕЗ ДПC.
Під час прийому вхідної кореспонденції, користувач отримує повідомлення Отримано інформаційну довідку. Переглянути відповідь можна у модулі Інформаційна довідка – «Витяг з Єдиного реєстру податкових накладних №..».
2.2. Доопрацьовано роботу в "Реєстрі …" за допомогою клавіатури.
3. Модуль «Інформаційна довідка»
3.1. Реалізована можливість формувати та відправляти «Запит щодо отримання інформації з Реєстру платників ПДВ». Під час прийому вхідної кореспонденції, користувач отримує «Відповідь на запит щодо інформації з Реєстру платників ПДВ №…».
3.2. Реалізована можливість групового друку документів інформаційної довідки.
Для того, щоб надрукувати групу документів:
а. Відкрийте модуль «Інформаційна довідка».
б. Виділіть потрібні записи у таблиці.
в. Натиснути кнопку «Друк» на панелі інструментів або Файл/Друк.
4. У модуль «Заявки на сертифікат» додано фільтр «За періодом».
5. Оновлено файл довідки ZvitFormats.doc, який знаходиться у каталозі help: за замовчанням, C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataMedocMedochelp.

ЗМІНИ У ФОРМАХ

Податкова інспекція:
Додано до комплекту «Фізичні особи»:
F1390001 Підтвердження отримання інформаційного повідомлення ДПС України

Программное обеспечение Microsoft

Лицензирование для малого и среднего бизнеса, государственных учреждений, строительных организаций, учебных заведений

 Обращайтесь к нам по телефону (056) 370-18-18.

Отправляйте заказ по электронной почте vostok@pkf.dp.ua или с формы обратной связи на нашем сайте.

Сотрудники компании Восток предоставят Вам всю необходимую информацию.

Помните! Лицензирование программного обеспечение является обязательным требованием. Использование не лицензионных программ противозаконно и противоречит требованиям законодательства о соблюдении прав интеллектуальной собственности. Используя не лицензионное ПО вы подвергаете себя и свою фирму риску быть привлеченными к юридической ответственности.

Ссылки по теме

Задать вопрос

Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA