Оновлення «M.E.Doc» 10.00.186 — 10.00.187

Шановні користувачі!
Встановлення даного функціонального оновлення може зайняти деякий час. Обов’язково дочекайтесь закінчення оновлення програми.

ЗМІНИ В ОНОВЛЕННІ 10.00.187

*» У ФУНКЦІОНАЛІ ПРОГРАМИ «*

1.    Оновлено модуль «Первинні документи»
Більш детально про оновлений модуль див. у довідці до модулю. Файл довідки UCDFDocsRst.chm знаходиться у папці help кореневого каталогу програми (за замовчанням: C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataMedocMedochelp), а також визивається функціональною клавішею F1 із відкритого вікна модулю.
2.    Модуль «Адміністрування > Користувачі»   закрито!
Функціонал модулю було розширено, вдосконалено та доопрацьовано в результаті чого в програмному комплексі з’явилось 2 нових модулі «Управління користувачами» та «Управляння ролями».
Про роботу з модулем «Управління користувачами» детально див. у довідці до модулю. Файл довідки UCAdminUsers.chm знаходиться у папці help кореневого каталогу програми (за замовчанням: C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataMedocMedochelp), а також визивається функціональною клавішею F1 із відкритого вікна модулю.
Про роботу з модулем «Управління ролями» детально див. у довідці до модулю. Файл довідки UCManageRoles.chm знаходиться у папці help кореневого каталогу програми (за замовчанням: C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataMedocMedochelp), а також визивається функціональною клавішею F1 із відкритого вікна модулю.
Зверніть увагу!
Після встановлення оновлення відбудеться автоматичне перенесення налаштованих даних зі старого модулю в нові в ваших програмних комплексах.
У зв’язку з тим, що раніше для однієї ролі була можливість надати доступ до декількох підприємств програмного комплексу, а в новому функціоналі реалізована жорстка прив’язка 1 роль – 1 підприємство, при перенесенні буде створено таку кількість ролей з однаковою назвою + ЄДРПОУ підприємства, скільки було доступних підприємств в ролі.
Наприклад:
Існувала роль «Бухгалтер», якій було надано доступ до ВАТ «Пегас» 123456789, ПП «Укрфлора» 987654321, ПАТ КБ «Бест» 111222333.
Після переходу матимемо ролі «Бухгалтер123456789», «Бухгалтер987654321», «Бухгалтер111222333».
3.    Модуль «Довідки державних органів > Інформаційна довідка»
3.1.    Додано лічильник кількості документів в кожному періоді на панелі «Стан» (біля «Всі» та «Корзина»).
3.2.    Підключено функцію «Знайти запис» по таблиці документів інформаційної довідки.
3.3.    При імпорті файлів з квитанціями реалізовано автоматичне розподілення документів по періодам. При цьому у колонку «На дату» буде встановлена дата імпорту документу, «Дата відправлення» та «Дата отримання» будуть співпадати з даними з квитанції.
4.    Реалізовано вивантаження в формат ДКУ (DBF файли) нових 7-х форм місячної звітності до Держказначейства.
Виконується: Реєстр звітів/Файл/Ескпорт 7-х форм в формат ДКУ.
5.    Під час оновлення програмного комплексу відмінено перевірку наявності ліцензій та відображення переліку підприємств, які після оновлення працюватимуть в демо-режимі.
Зверніть увагу! Дана доробка буде відображена під час наступного оновлення після поточного.
6.    Відтепер, всі нові форми, які йдуть в пакеті оновлення, автоматично додаються в загальний перелік використовуваних бланків.
7.    Модуль «Первинні документи > Шаблони первинних документів».
Доопрацьовано наступні форми первинних документів:
Група «1С 7.7»:
1С77АВР    Акт
1С77АВРБ    Акт (без ПДВ)
1С77ВН    Видаткова накладна
1С77ВНБ    Видаткова накладна (без ПДВ)
1С77РАХ    Рахунок
1С77РАХБ    Рахунок (без ПДВ)

Група «1С 8.2»:
1С82АВР    Акт (ціна з ПДВ)
1С82АВРБ    Акт (ціна без ПДВ)
1С82АВР0    Акт (ціна з ПДВ)
1С82РАХ    Рахунок (ціна з ПДВ)
1С82РАХБ    Рахунок (ціна без ПДВ)
1С82РАХ0    Рахунок (ціна з ПДВ)
1С82ВН    Видаткова накладна (ціна з ПДВ)
1С82ВНБ    Видаткова накладна (ціна без ПДВ)
1С82ВН0    Видаткова накладна (ціна з ПДВ)
8.    Модуль «Довідники > Реєстр бланків»
Реалізовано можливість відновлення параметрів бланку, вказаних Розробником за замовчанням (в разі зміни користувачем власноруч будь-яких параметрів у властивостях бланку).
Для цього, у вікні «Властивості бланку» додано кнопку «За замовчуванням», яка активна тільки, якщо користувач змінив які-небудь параметри самостійно.
Підтвердіть повернення до властивостей бланку, прийнятих Розробником, обравши «Так».
9.    Модуль «Єдиний внесок»
9.1.    Для підприємств суднобудівної промисловості відкореговано авторозрахунок Таблиці 1 Додатку 4.
9.2.    В Таблиці 1 Додатку 4 виправлено консолідацію полів 1.3. «сума оплати перших п’яти днів тимчасової непрацездатності..», 1.4. «сума допомоги по тимчасовій непрацездатності..», 1.4.1. «сума допомоги по тимчасовій непрацездатності за рахунок коштів Фонду соціального страхування..».
9.3.    Пам'ятка користувачу:
Якщо Ви відправили звіт з Єдиного внеску в контролюючий орган і довгий час немає Повідомлення та Квитанцій, в жодному разі не відправляйте цей самий звіт знову.
Для того, щоб повторно відправити звіт, скопіюйте його та знову відправте електронним каналом зв’язку.
10.    Виправлено завантаження сертифікатів АЦСК Міндоходів в програмний комплекс.
11.    Модуль «Адміністрування > Сертифікати»
11.1.    У вікно формування заявок на сертифікат додано можливість створення документів «Картка приєднання до договору про надання послуг електронного цифрового підпису» та «Лист про скорочену назву».
Документи створюються для ЦСК, який обраний в полі «Оберіть АЦСК».
За замовчанням біля Картки приєднання встановлено галочку, яку за необхідності можна зняти.
Створені документи знаходяться в розділі «Документи від АЦСК».
11.2.    Для користувачів, які використовують сертифікати різних сертифікаційних центрів («УСЦ», «Україна»), в розділі «Документи від АЦСК» реалізовано відображення документів всіх АЦСК («УСЦ», «Україна»).
11.3.    При прийомі пошти в розділі «Заявки на сертифікат» система запитує підпис Адміністратора реєстрації і завантажує в програмний комплекс лише ті вхідні повідомлення, які зашифровані на Адміністратора реєстрації, який ввів свій пароль.
12.    В Майстрі створення нового підприємства додана можливість завантажувати сертифікати АЦСК «Україна» з Інтернету. При виборі опції «Завантажити сертифікат через Інтернет», за умови, що на підприємстві використовуються сертифікати різних сертифікаційних центрів (АЦСК «УСЦ», АЦСК «Україна»), можна обрати потрібний  сертифікаційний центр для відображення сертифікатів.
Також при налаштуванні комплекту підписів Майстер пропонує сертифікати обраного сертифікаційного центру.
13.    Оновлено Інструкцію щодо використання СОМ-об'єктів - версія 8.
14.    Модуль «Прийом та обробка звітності»
В режимі «M.E.Doc Корпорація» в модулі Звітність > Єдиний внесок > Додаток 4 реалізовано можливість консолідувати звіти.
В меню «Файл» оберіть команду «Консолідувати звіти в режимі корпорації». В результаті зконсолідуються всі звіти поточного періоду.
Консолідований звіт з’явиться вкінці переліку. Звіт виділений жирними літерами. Також є можливість передивитись розшифровку консолідації в полях звітів.

*» ЗМІНИ У ФОРМАХ «*

Інша звітність
S0200112    Форма 503 (з дес.зн). Звіт про залучення та обслуговування кредиту за договором з нерезидентом
S0200113    Форма 503 (в цілих). Звіт про залучення та обслуговування кредиту за договором з нерезидентом
S0200607    Форма 504 (з дес.зн). Прогноз операцій з одержання та обслуговування кредиту за договором з нерезидентом
S0200608    Форма 504 (в цілих). Прогноз операцій з одержання та обслуговування кредиту за договором з нерезидентом

Мобільні принтери штрихкоду

Мобільні принтери штрихових кодів — це компактні портативні принтери, призначені для друку етикеток та чеків з штриховими кодами. Мобільні принтери не використовуються в процесі маркування великих партій товару, це принтери для ручного маркування невеликих обсягів продукції.

Читати повністю >>>

Посилання по темі

Задати питання

Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA