Надходження на склад ТЗД і принтера етикеток

На склад надійшов принтер для друку етикеток Citizen CL-S 300!

Модель доступна до відвантаження вже сьогодні! CL-S300 — 4-х дюймовий термопринтер розроблений і вироблений, щоб задовольнити потреби клієнтів у сфері логістики і кур'єрської доставки, забезпечивши їх простим і надійним друком етикеток за доступною ціною.

Citizen CL-S300

Купити Citizen CL-S300

Принтер Citizen CL-S300 працює під управлінням Windows® Graphical Device Interface, який забезпечує надійний «plug & play» друк з усіх програм Windows®. Дані для друку на CL-S300 обробляються на комп'ютері, а не на принтері, що дозволяє здійснювати швидкий друк з високою якістю за мінімальною вартістю. Комплект драйверів для принтера включає Windows® 2003, 2008R2, XP, Vista™, 7 і 8.

На склад компанії надійшов мобільний RFID зчитувач ALH-9011-EMA від компанії Alien Technology!

ALH-9011-EMA — це ручний RFID зчитувач, який створений для надійного управління в рішеннях RFID EPC Gen2 в ланцюжку постачання, на виробництві і при контролі доступом.

ALH-9000

ALH-9011-EMA — багатофункціональний мобільний зчитувач, який забезпечує, виняткову у своєму класі, чутливість прийому радіосигналів з ​​поліпшеною діаграмою спрямованості і забезпечує велику дистанцію зчитування.

Купити ALH-9011-EMA 

Звертайтеся до нас за телефоном (056) 370-18-18.

Відправляйте замовлення по електронній пошті vostok@pkf.dp.ua або з форми зворотного зв'язку на нашому сайті.

Посилання по темі

Задати питання

Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA