Бест Звiт Плюс - припинення пiдтримки Windows 98

           Увага! Компанія "Бест Звит" офіційно оголосила про припинення підтримки і гарантії сумісності програмного комплексу "Бест-Звит Плюс" з операційною системою Microsoft Windows 98. Це пов'язано з тим, ця операційна система застаріла і офіційно не підтримується компанією Microsoft. При випуску наступних оновлень і їх встановлення, стабільна робота ПК "Бест-Звит Плюс" на Windows 98 не гарантується! Рекомендуємо перевірити, які операційні системи у вас встановлені, а також звернути увагу на наявність ліцензій.

           Для переходу з Windows 98 на Windows XP ми пропонуємо скористатися спеціальною версією Windows - Get Genuine Kit Windows XP. На сьогоднi це найбільш вигідний варіант переходу на Windows XP або придбання ліцензії у випадку її відсутності.

           Легальність - шлях до успіху! Зараз це гасло актуальне як ніколи. Захистить підприємство від перевірок, санкцій та витрат.

           Замовити Get Genuine Kit Windows XP ви можете через систему замовлень сайту, через форму зворотнього зв'язку, по е-мейл: vostok@pkf.dp.ua, факсом: 067 231-88-25, по телефону: 056 370-18-18. Для постійних клієнтів нашої компанії передбачені пільгові умови на придбання Get Genuine Kit - звертайтеся!

Посилання по темі

Задати питання

запитуйте, ми online
Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA