Оновлення «Бест-Звіт Плюс» 8.92.000

ЗМІНИ У ОНОВЛЕННІ 8.92.000.
Цей пакет кумулятивний, він включає всі проміжні оновлення 8.91.001 - 8.91.006.

ДОРОБКИ ФУНКЦІОНАЛУ ПРОГРАМИ
1. У модуль Управління сертифікатами доданий новий сертифікат з кодом ЄДРПОУ 21680000 "ГОЛОВНЕ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ У М.КИЄВІ" у зв'язку із закінченням терміну дії попереднього.
2. Оновлений довідник НПП (номенклатура продукції промисловості) для форми "1-П" (статистична звітність).
3. Змінено суми до сплати у рахуноку-фактурі УСЦ (код бланку PD010106) у відповідності до оновленої цінової політики ТОВ "Український сертифікаційний центр".

ЗМІНИ, внесені у попередніх (8.91.001 - 8.91.006) оновленнях програми:
- 8.91.001
Змінена робота програми із поштовим сервером ukr.net у зв'язку із змінами формату повідомлення при авторизації користувача поштової скриньки ukr.net.

- 8.91.002
Оновлений довідник "Інспекції" відповідно до еталонного довідника ДПАУ.
Оновлений довідник "Пільги". Додано нові записи (коди 11020221, 11020222, 11020223, 11020224, 14020028, 14020029) згідно змін документу "Довідник N 54 пільг, наданих чинним законодавством по сплаті податків, зборів, інших обов'язкових платежів станом на 01.07.2010"

- 8.91.003
1. Оптимізована робота документів з великим обсягом даних, що заповнюються у вигляді електронних таблиць (перегляд печатної форми, імпорт, підпис, експорт). Це Реєстри отриманих та виданих податкових накладних, форма 1 ДФ, документи місячної персоніфікації).
2. У звязку з цим у Журналі передачі звітів для всіх відправлених документів став неможливим перегляд XML файлу для подій "Підписано бухгалтером", "Підписано директором" та "Підписано ключем установи".
Перегляд XML файлу можливий лише для для події "Відправлено звіт".

- 8.91.004
У "Властивостях бланку" для всіх форм податкової звітності у полі "Порожнє поле" за замовчанням обраний символ "-", яким заповнюються всі порожні поля в документах (згідно п.3.3. Порядку заповнення та подання податкової декларації з податку на додану вартість (затв. наказом Державної податкової адміністрації України від 30 травня 1997 р. №166).

- 8.91.005
1. Доопрацьовано поле "Порожнє поле" у Властивостях бланку - воно розділене на 2 частини:
- "Порожнє поле" та "для всіх"
У полі "Порожнє поле" обирається символ, який повинен заповнюватися у рядках, де відсутні дані для заповнення.
У полі "для всіх" обирається символ, який буде заповнюватись у всіх інших порожніх полях документу.
Для форм податкової звітності у обох частинах поля за замовчанням обраний символ "-".
2. Доопрацювання для роботи із документом "Реєстр отриманих і виданих податкових накладних" великих об'ємів (знято обмеження на кількість записів).
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
Можливість роботи із Реєстрами великих об'ємів напряму залежить від технічних характеристик комп'ютера.
Мінімальні вимоги до комп'ютера, на якому буде проводитись робота із Реєстрами податкових накладних, великих об'ємів, наступні:
- Оперативна пам'ять не менше 2 ГБ, або файл підкачки повинен бути не менше 2 Гб, у разі, коли ОЗУ комп'ютера меншого об'єму.

ДОВІДКОВО!
Змінити параметри файлу підкачки можна наступним чином (приклад наведено для ОС Microsoft Windows XP):
Відкрийте "Панель управління -> Система", потім виберіть "Додатково-> Швидкодія-> Параметри-> Додатково-> Віртуальна пам'ять-> Змінити". Потім виберіть ручну встановлення параметрів (або особливий розмір в Win XP),
встановіть однаковий розмір мінімуму і максимуму та натисніть кнопку "Задати".

- 8.91.006
1. Формування документу «Ярлик до Реєстру податкових накладних».

Для пришвидшення процесу здачі звіту «Реєстр отриманих та виданих податкових накладних» до ДПАУ в електронному вигляді на дискеті (флеш носії, іншому носії) у ПК «Бест-Звіт Плюс» версії 8.91.005 реалізовано ярлик до звіту «Реєстр отриманих та виданих податкових накладних».
Після завершення процедури експорту файлу xml на екрані з’являється сформований ярлик до звіту «Реєстр отриманих та виданих податкових накладних», який необхідно роздрукувати.
Після закриття документу "Ярлик до Реєстру податкових накладних" він розміщується у тому ж періоді, що і "Реєстр податкових накладних". В назві ярлика (у Реєстрі документів) виводиться Номер Реєстру податкових накладних та дата формування файлу Реєстру.
Під час прийому звіту у ДПІ, після завершення процедури імпорту файлу електронного звіту, програма прийому звітності формує протокол імпорту звіту «Реєстр отриманих та виданих податкових накладних», що містить ту ж інформацію, що й у ярлику платника.
Інспектор звіряє дані ярлика з протоколом імпорту файлу та визначається із результатами прийняття звіту «Реєстр отриманих та виданих податкових накладних».
Дане нововведення на поточний момент знаходиться у стадії тестування на рівні ДПАУ.

2. Модуль "Податкові накладні".
Розширено допустиме значення для поля "Номер за порядком" розділів "Отримані" та "Видані" звіту "Реєстр отриманих та виданих податкових накладних" до 8 знаків.
Відповідно, оновлено опис структур для формату DBF та TXT файлів Реєстру податкових накладних (файли Opis_DBF.doc та Opis_txt.doc у кореневому каталозі Help програми).

Крім того:
1. Реалізовані додаткові контролі та розрахунки до форм місячної персоніфікації (Додаток 4) та до форм річної звітності
ДОДАТОК 5.
2. Реалізовано створення таблиць 4 і 5 (P0504B01 та P0505B01) з типом форми "скасовуюча".
3. ДОДАТОК 6.
Реалізовано створення Таблиці 1 (Р0601В01) з типом форми "скасовуюча".
4. ДОДАТОК 7.
Реалізовано створення Таблиці 1 (P0701B01) з типом форми "коригуюча", "скасовуюча", "призначення пенсії".
НАГАДУЄМО!!!
ДОДАВАННЯ НОВИХ АРКУШІВ для заповнення відомостей про застрахованих осіб у формах РІЧНОЇ звітності до ПФУ у:
- Таблицях 2, 4 та 5 ДОДАТКУ 5 (Р0502В01, Р0504В01, Р0505В01)
- Таблиці 1 ДОДАТКУ 7 (Р0701В01)
виконується за допомогою кнопок "Додати рядок в таблицю" та "Вставити рядок в таблицю", які розташовані на панелі інструментів відкритого звіту, а також сполученням клавіш "Ctrl+I" (у англійській розкладці клавіатури).
5. Додані нові форми в розділи звітності:
ПОДАТКОВА ІНСПЕКЦІЯ, ДЕРЖКАЗНАЧЕЙСТВО, ПЕРВИННІ ДОКУМЕНТИ.

Посилання по темі

Задати питання

Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA