Ваги «CAS» — надійшла нова партія вагів

Ваги «CAS» — надійшла нова партія вагів

Нова партія вагів компанії «CAS» - торгівельні, товарні, з друком на етикетці та ваги кранів.
 
Замовляйте й купуйте ваги «CAS» на нашому сайті. Присилайте запит на е-мейл: vostok@pkf.dp.ua, через зворотню форму зв'язку або дзвоніть за телефонами в контактах.

Замовити й купити ваги «CAS» оформивши замовлення на сайті:

Будь-які ваги компанії «CAS» з комп'ютерним інтерфейсом фахівці нашої компанії можуть підключити до програми 1С (сімка або вісімка) або до іншої облікової програми підприємства. Крім того, ми можемо інтегрувати ваги, комп'ютер, термінал збору даних та систему відеоспостереження в єдиний інформаційний комплекс - це масштабне рішення набагато ефективніше й вигідніше окремих систем! 

Комплексні рішення на основі ваг CAS можна використовувати на металобазах: кранові ваги + термінал збору даних + принтер етикеток + відеоспостереження «Інтелект». Крім того, такі рішення допоможуть оптимізувати роботу мереж ювелірних магазинів: лабораторні ваги + програма 1С: Підприємство + система відеоспостереження «Інтелект» + чековий принтер. У м'ясних цехах: ваги для тварин, обвалка, експедиція - всі елементи інтегровані в єдину мережу (введення і підтвердження даних через ПК або термінали збору даних + загальний контроль за допомогою системи відеоспостереження «Інтелект»).

Звертайтеся — наша компанія може поставити обладнання, окремі системи та модулі, надати допомогу при монтажі, проконсультувати ваших IT-фахівців і програмістів, або розробити ексклюзивне комплексне рішення з урахуванням ваших запитів і потреб!

Посилання по темі

Задати питання

Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA