Zebra P330i - принтер для друкування пластикових карт

Zebra P330i - принтер для друкування пластикових карт

На склад компанії «Восток» надійшла партія принтерів для друкування пластикових карт Zebra P330i. Поспішайте придбати ці принтери за унікальною святковою ціною!

Щоб дізнатися ціну, замовити і купити принтер натисніть на Принтер пластикових карт Zebra P330i.

У Zebra P330i - новий вдосконалений дизайн лотка для завантаження пластикових карт. Причому кількість одночасно завантажуваних карт збільшилося до 220 шт. Система подачі пластикових карт «під кутом» - це запатентована новинка корпорації Zebra. Її девіз - «більше і за меншу ціну» - подобається всім!

У принтері Zebra P330i звертає на себе особливу увагу простота відкриття і закриття друкованої голівки. Крім цього, друкована голівка моделі P330i відкривається набагато вище, що створює додаткову зручність при установці фарбувальної стрічки.

Пам'ять принтера збільшена до 16 Мб, це дає можливість швидше друкувати «важкі» і «складні» повнокольорові зображення.

Якщо ви хочете бути в курсі подій, першими дізнаватися про новинки у сфері торговельного, офісного та складського обладнання, а також купувати його за аукціонними цінами або зі значними знижками - зареєструйтеся на сайті і підпишіться на розсилку новин. З нами вигідно працювати - так було, є і буде!

Посилання по темі

Задати питання

Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA