Співпраця з Inotec

Співробітники компанії «Восток» з робочим візитом відвідали компанію Inotec.

Inotec

Компанія спеціалізується на виготовленні індивідуальних рішень маркування. Головний офіс та виробництво знаходиться в Німеччині, місто Ноймюнстер.

Inotec

Ми познайомилися з асортиментом продукції Inotec, провели переговори про співпрацю, підібрали варіанти маркування для наших нинішніх проектів автоматизації.

Inotec

Для нас організували виробничу екскурсію і ми особисто переконалися у якості та унікальності деяких рішень від Inotec. Ми раді вас познайомити з новим постачальником індивідуальних рішень маркування.

inotec

У їхньому асортименті продукції є такі незвичайні етикетки, як для контейнерів з кров’ю (-80°C), етикетки що вплавляються   (багаторазові мийки та тривалий термін використання), етикетки для металургійної промисловості, керамічні бірки для варильних камер та гарячих цехів (+1600°C), а також унікальні рішення для маркування полиць, стелажів та зон зберігання у складах.

inotec

На нашому сайті продукція Inotec представлена у двох розділах: RFID-мітки та виготовлення етикеток на замовлення.

inotec

Тільки індивідуальне виготовлення та всі етикетки проходять через відділ контролю якості. Для цього на виробництві функціонує високотехнологічна лабораторія. Вироби тестуються у найжорсткіших умовах експлуатації. Один з приладів — камера з високопродуктивним ультрафіолетовим випромінювачем для імітації 7-10 років знаходження етикеток під прямими сонячними променями. Вона дозволяє перевірити ступінь вигоряння та читання інформації на етикетці. Також у їх арсеналі кілька камер для термічної та рідинної обробки етикеток. Остання потрібна для тестування здатності етикетки витримувати сотні циклів мийки при температурі +80°C та під різним тиском.

Задати питання

Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA