Карантин змусив бізнес піти в інтернет

Я як інтернет-маркетолог думаю не тільки про свої сайти, а й про сайти наших замовників. Наша компанія займається автоматизацією та обліком на виробництві та складах, але також ми хочемо, щоб сайти замовників відповідали всім сучасним вимогам..

Ми можемо надати послуги

  1. Веб-розробки — веб-сайти, портали, проєкти електронної комерції.
  2. Оновлення наявного сайту — як його дизайну, так і серверної частини.
  3. Системного адміністрування — постійна та надійна технічна підтримка.

Пандемія коронавірусу, режим самоізоляції, карантин поставили бізнес в скрутне становище. Але ми не сумуємо, а навпаки намагаємося більше вкладати в професійний ріст співробітників та розвиток нашого сайту. Зараз у нашої команди програмістів звільнився час для декількох нових проєктів. І я подумала про Вас — наш замовник компанії «Восток». 

Звіти google.com про наш сайт показують, що сьогодні відвідуваність інтернет-магазину з пристроїв ПК та смартфонів практично зрівнялася. Я хочу сказати про те, що мобільна версія сайту дуже важлива.

Смартфонів стає все більше й вони дедалі потужніші. Якщо у вас є сайт — це добре, але наскільки він відповідає сучасним вимогам? Він адаптований для мобільних пристроїв? Зараз дуже вимогливі замовники та відвідувачі — якщо сайт довго завантажується, незручна мобільна версія або складності з оформленням замовлення — відвідувач йде, і ви втрачаєте клієнтів та, відповідно, дохід.  Команда наших професійних програмістів готова взятися за ваш проєкт.

Якщо у вас залишилися питання або виникли ідеї щодо доопрацювання
 ваших наявних сайтів — телефонуйте 📞 (067) 382-12-91.

Задати питання

Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA