Оновлення «Бест-Звіт Плюс» 8.97.004

 ЗМІНИ У ОНОВЛЕННІ 8.97.004!               
                      
     1. НОВІ ФОРМИ

     ПОДАТКОВА ІНСПЕКЦІЯ
J0108001    $VD Податкова декларація зі збору у вигляді цільової надбавки до  діючого тарифу на електричну і теплову енергію, крім електроенергії,            виробленої кваліфікованими когенераційними установками
J0900103   Ф1. Баланс
J0900203   Ф2. Звіт про фінансові результати
J0900901   Ф3. Звiт про рух грошових коштiв
J0901001   Ф4. Звіт про власний капітал
 
    2. Реалізована вигрузка в формат .xls (Excel файл) нового Реєстру виданих та отриманих податкових накладних. Вивантаження нового реєстру виконується в файл rst_nakl.xls (меню Пуск/Програми/група БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС/ Сервіс/ Реєстр податкових накладних).

УТОЧНЕННЯ!
Для створення звіту з єдиного внеску у картці установи/Пенсійний фонд обов'язково повинні бути заповнені поля "Тип організації" та "Клас проф. ризику виробництва".
  Ящо тип організації - бюджетна установа, то:
    - в полі "Тип організації" потрібно вибрати запис Бюджетна установа,
    - в полі "Клас проф. ризику виробництва" - не потрібно обирати значення, але навіть якщо в цьому полі обраний клас ризику та відповідний йому процент нарахувань, він НЕ БУДЕ ВРАХОВУВАТИСЬ при розрахунках в таблиці1.
Для бюджетних установ, незалежно від встановленого класу проф. ризику в картці підприємства, при розрахунках в таблиці 1 використовується процент нарахувань 36,3 % (див. Звітність/Єдиний внесок/Довідка/Нормативні матеріали/ Закон України "Про єдиний внесок..." стаття 8 п. 5).
Значення, перенесене (із картки установи) в поле "Клас професійного ризику виробництва" в "шапку" таблиці 1 для бюджетних установ не є помилкою.

Задати питання

Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA