Увага! У продажу з'явилися стрічкові принтери DYMO!

За допомогою стрічкових принтерів DYMO можна промаркувати все що завгодно: від дитячих іграшок до комутаційних панелей.

Принтери DYMO мають широку область застосування. Вони підходять для використання в офісі, на виробництві, в медичних установах, у навчальних закладах, використовуються в різних сферах телекомунікацій, електрики, та навіть у домашніх умовах.

Для будь-якої сфери діяльності ви можете підібрати потрібну модель принтера!

 

Рішення для виробництва

Індустріальний принтер RHINO PRO 5000 DYMO спеціально розроблений для того, щоб швидко та легко маркувати дроти та кабелі, комутаційні панелі, інфраструктурне обладнання, запобіжники і все те, що вимагає маркування на виробництві.

Принтер для друку етикетки DYMO Label Manager 420P - друкує різні види ярликів, наклейок та стікерів. З його допомогою можна промаркувати та систематизувати великі обсяги даних або матеріальних ресурсів.

                                                         

Рішення для офісу, магазину

Принтер для друку етикетки DYMO Label Manager 210D - дуже простий у використанні, завдяки функціональній клавіатурі і не складній навігації. Має широкий вибір функцій, а також стилів, видів та розмірів шрифту. За лічені секунди ви зможете створити необхідну вам етикетку.

Електронний стрічковий принтер етикеток Letra Tag DYMO завдяки своїй мобільності і компактності може використовуватися вдома, в офісі і в торгівлі. Принтер для друку етикеток DYMO LetraTag допоможе вам легко промаркувати папки, посилки, офісну техніку, підписати коробки та багато іншого.

                                                             

Рішення для дому

Ручний механічний стрічковий принтер DYMO Omega підходить для використання як в офісі, також і в домашніх умовах. Не вимагає картриджа і батарейок, простий та зручний у використанні - може використовуватися навіть дитиною.

                                                                              

 

Незалежно від того, чи використовуєте ви принтери DYMO для роботи в офісі на виробництві чи вдома, ваша робота завжди буде виглядати акуратно і систематизовано, а робочий простір ефективно і зручно організовано.

            

Замовляйте та купуйте принтери DYMO. Звертайтеся до нас за телефоном (056) 370-18-18, відправляйте запити по електронній пошті vostok@pkf.dp.ua або з форми зворотного зв’язку на нашому сайті.

Співробітники компанії Восток нададуть вам всю необхідну інформацію і запропонують найвигідніші рішення саме для вас

Посилання по темі

Задати питання

Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA