Автоматизація магазину Атлант

Новый проект по автоматизации магазина — супермаркет «Атлант», г. Синельниково. Первого октября состоялось открытие нового супермаркета «Атлант».     

Компанія Восток оснастила касові місця, робоче місце товарознавця та робоче місце бухгалтера повним комплектом устаткування й програмного забезпечення для автоматизації обліку продаж і складського обліку. Відділи що працюють з ваговими товарами були укомплектовані чекодрукуючими вагами. Для реалізації проекту було підібрано недороге, ефективне рішення.

Основою системи обліку була обрана платформа Microinvest. Вибір був не випадковим. У кожної системи є свої переваги і недоліки. Мікроінвест відрізняється простотою, універсальністю та оперативністю технічної підтримки. Підтримка виробника цієї системи одна з найбільш дружніх і оперативних.

Робоче місце касира - ПК з операційною системою Windows 7 Starter, Microinvest, сканер штрихових кодів, чековий принтер, грошовий ящик. Для забезпечення безперебійної роботи ПК до електромережі 220 В підключений через ДБЖ.

Робоче місце товарознавця - це ПК з операційною системою Windows 7 Starter, Microinvest, сканер штрихових кодів, лазерний принтер, ДБЖ.

Функції центрального сервера системи виконує ПК з операційною системою Windows 7 Professional Box. Коробочна версія вибрана не випадково. У майбутньому при розширенні та модернізації системи планується оновлення сервера. У цьому випадку боксову версію можна без проблем перевстановити на ПК користувача.

У відділах м'ясо, фрукти-овочі, сиро-молочному встановлені ваги з друком етикеток Масса-К. Ваги підключені до локальної комп'ютерної мережі підприємства. Оновлення інформації про вагові товари і ціни виконується з робочого місця товарознавця.

Посилання по темі

Задати питання

запитуйте, ми online
Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA