Вийшов пакет оновлення Бест-Звіт Плюс 8.84.001

Внимание! В обновлении Бест-Звит Плюс 8.84.001 от 15.02.2010 г. обнаружена ошибка. Если вы его скачали, пока не не устанавливайте! Ошибка проявляется при выборе в Приложении 5 к декларации по НДС контрагента.

До исправления ошибки обновление 8.84.001 убрано с закачки. Программисты «Бест-Звита» работают над исправлением. Как только выйдет исправленная версия мы вам сообщим. Благодарим за понимание и терпение!

Не забудьте подписаться на рассылку — это позволит вам быть в курсе событий!

Зміни у оновленні 8.84.001

Доробки функціоналу програми

Модуль «Щомісячна персоніфікація»

    1. Додана можливість імпорту документів персоніфікованої звітності з файлів DBF-формату, виконаних не тільки у кодуванні WIN1251, а й DOS 866. Вибір кодування відбувається при імпорті цих даних: — головне вікно програми/Звітність/ЩОМІСЯЧНА ПЕРСОНІФІКАЦІЯ/меню Звіт/Імпорт з DBF.../картка «Імпорт даних персоніфікації»/група «Оберіть період для імпорту»/ WIN1251(DOS 866).
    2. Додана функція оновлення полів у електронних таблицях (5 - 10) — в меню Вигляд/ Оновити поля, кнопка F5 на панелі інструментів. Після імпорту документів в модуль потрібно оновити поля звіту (F5). Поля, які не передбачені у структурі DBF, заповняться поточними даними (дата, номер аркуша) та даними із картки установи. Переглянути їх можна у паперовій формі звіту (меню Вигля/Бланк).
    3. Для СПД, які мають найманих працівників: для правильного розрахунку звіту Таблиця 1 «Нарахування внесків...» (% внесків — на загальних підставах!) потрібно у картці установити правильно встановити категорію платника: — Довідники/Картка установи/закладка Пенсійний фонд/Категорія платника/Фізичні особи-підприємці з найманими працівниками. 
    4. Для юридичних осіб, де 50% працюючих - інваліди: Для правильного розрахунку звіту Таблиця 1 «Нарахування внесків...» (% внесків - за всіх 4%) потрібно у картці установити правильно встановити категорію платника: - Довідники/Картка установи/закладка Пенсійний фонд/Категорія платника/Юридичні особи, де 50% працюючих - інваліди. 

Зміни у формуванні звітів до органів статистики (розміщених у каталогах «Держкомстат» та «Інша звітність»).

ЗА РЕКОМЕНДАЦІЄЮ ДЕРЖКОМСТАТУ у ВСІХ цих звітах з обох каталогів ЗА ЗАМОВЧАННЯМ ВІДКЛЮЧЕНИЙ АВТОПЕРЕРАХУНОК! (вікно відкритого звіту/меню Правка/кнопка Автоперерахунок ВІДТИСНУТА), тому при заповненні звітів програма автоматично не повідомляє про помилки. Перерахунок та перевірку звітів можна виконати примусово, натиснувшии функціональні клавіші: - перевірка звітів - (F4); - перерахунок документа - (F6); - оновлення полів - (F5). При наявності помилок чи внесенні некоректних даних (згідно контролів, наданих Держкомстатом) всі вони відображаються у нижній частині вікна відкритого звіту, а помилкові записи у звіті підсвічуються рожевим кольором. Якщо некоректний звіт зберігається без перевірки та перерахунку, у Реєстрі документів він буде мати статус «Помилковий». Щоб отримати перелік помилок, потрібно знову відкрити звіт та виконати перевірку, як описано вище.

Посилання по темі

Задати питання

Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA