Оновлення «M.E.Doc» 10.00.071 — 10.00.072

ЗМІНИ У ОНОВЛЕННІ 10.00.072

ЗМІНИ У ФУНКЦІОНАЛІ ПРОГРАМИ
1.    Новий модуль «Універсальний імпорт»
Універсальний імпорт   це сервіс, який дозволяє настроювати та зберігати шаблони завантаження документів довільних структур. Налаштувавши один раз шаблон завантаження документу, всі наступні завантаження будуть зведені до декількох натискань кнопки.
Завдяки цьому сервісу, з'явилась можливість завантажувати в систему такі документи, створені в інших бухгалтерських системах:
•    Реєстр податкових накладних;
•    Податкова накладна;
•    Додаток №2 до податкової накладної;
•    Запит до ЄРПН (Інформаційна довідка);
•    будь-які первинні документи.
Імпорт передбачено для документів у форматі *.xls, *.xlsx, *.dbf.
Файл довідки FormUniImpParams.chm знаходиться у папці help кореневого каталогу програми (за замовчанням: C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataMedocMedochelp), а також визивається функціональною клавішею F1 із відкритого модулю.

2.    Модуль «Єдиний внесок».
2.1.    У Додатку 4 (Е0400D01) реалізована можливість створювати при відкритих таблицях і виконанні оновлення полів (F5) та перерахунку документу (F6):
6 (Е0406D01)      таблицю 1 (Е0401D01)
8 (Е0408D01)      таблицю 2 (Е0402D01)
9 (Е0409D01)      таблицю 3 (Е0403D01).
2.2.    На вимогу Пенсійного фонду України в таблиці 1 Додатку 4 (E0401E01, E0401D01) відключено авторозрахунок кількості застрахованих осіб у звітному періоді, тобто відключено автоматичне заповнення полів «у тому числі чоловіків», «у тому числі жінок» (за даними таблиці 6 (E0406D01)).
2.3.    Додано нові контролі у рядок 6 таблиці 2 Додатку 4 (E0402E01).

3.    Модуль «Реєстр отриманих та виданих податкових накладних»
3.1.    Реалізовано можливість гортати сторінки Реєстру ПН як в електронному вигляді, так і в друкованому за допомогою кнопок Page Up, Page Down.
3.2.    На вкладці «Отримані» реалізовано можливість друкувати виділені рядки реєстру.

4.    При прийомі звіту від підзвітних установ з однаковим кодом ЄДРПОУ, реалізовано можливість підписання та відправки цих звітів у контролюючі органи.

5.    Модуль «Журнал історії оновлень».
5.1.     Модуль «Журнал історії оновлень» перенесено в розділ «Довідники»
5.2.    Реалізовано можливість роздрукувати та вивантажити в word зміст оновлення.

6.    При встановлені оновлення на програмний комплекс, реалізовано можливість роздрукувати та вивантажити в word зміст оновлення.

7.    У Модулі «Сертифікати» > «Встановлені сертифікати» додано колонку «Початок дії».

8.    Картка Контрагента > розділ «Адреса»
8.1.    Реалізовано можливість заповнювати та редагувати данні в полі «Адреса» вручну.
8.2.    Виправлено помилку, що виникала при додаванні більше одної адреси контрагента.

9.    Для мережевих версій ПК «M.E.Doc», після встановлення нового оновлення програми, реалізовано відображення змісту оновлення при відкритті клієнтської робочої станції.

10.    Реалізовано можливість окремо для кожного користувача системи відключати функцію автоперерахунку документів в обраних формах.
Для відключення автоперерахунку у відкритому вікні звіту оберіть меню «Правка» та зніміть галочку у полі «Автоматичний розрахунок». Надалі, при створенні цим користувачем звітів з таким самим чар-кодом, авто перерахунок буде відключено.

11.    При умові, що в картці підприємства в розділі «Керівництво» не вказано посаду, то при формуванні заявок на отримання сертифікатів ЕЦП поле «Посада» заповнюється автоматично: для ФОП – «Керівник», для Юридичної особи – «Директор».

12.    Оптимізовано відправку первинних документів контрагентам за рахунок реалізації багатопоточності. Дане доопрацювання буде помітно при наявності багатоядерних процесорів комп’ютерів.,

13.    Змінено інтерфейс модулю «Журнал подій», вкладка «Параметри». Відтепер список подій, що відслідковуються, формується за рахунок встановлення позначки біля потрібного параметру.

14.    Реалізовано відображення піктограм підписувача у вікні «Підпис» відповідно до його статі.

ЗМІНИ У ФОРМАХ

ФСС з ТВП
C0100223    Ф4-ФСС з ТВП Звіт по коштах загальнообов'язкового державного соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням.


Програмне забезпечення Microsoft для вашого бізнесу

Ліцензування для малого та середнього бізнесу, державних установ, будівельних організацій, навчальних закладів

Компанія "Восток" - офіційний представник Корпорації Microsoft у Дніпропетровську та регіоні

Пам’ятайте! Ліцензування програмного забезпечення є обов'язковою вимогою. Використання не ліцензійних програм протизаконно і суперечить вимогам законодавства про дотримання прав інтелектуальної власності. Використовуючи не ліцензійне ПЗ ви піддаєте себе і свою фірму ризику бути залученими до юридичної відповідальності.

Задати питання

Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA