Windows 11 стала доступна для користувачів у всьому світі

Компанія Microsoft оголосила, що з 5 жовтня операційна система Windows 11 стала загальнодоступна по всьому світу. Тепер власники ПК, сумісних з Windows 10, отримають можливість безкоштовно оновити операційну систему. Нова ОС відкриває для користувачів нові можливості в області взаємодії один з одним, творчості, спілкування та розваг.

Windows 11

Меню «Пуск» в центрі екрану надає користувачам швидкий доступ до потрібного контенту та додатків, а завдяки можливостям хмари та Microsoft 365 (продається окремо) дозволяє бачити останні файли, над якими вони працювали, незалежно від того, який пристрій використовувалося, навіть якщо це був пристрій Android або iOS.

Віджети — новий персоналізований канал, який працює на базі штучного інтелекту та інтернету, дозволяє планувати день за допомогою інтеграції календаря Outlook та списку справ з To-Do, переглядати останні новини, прогноз погоди на завтра, а також фотографії з OneDrive в одному місці.

Новий додаток Microsoft Teams допомагає одним кліком миші відкривати особистий обліковий запис для чату, голосових дзвінків або відеодзвінків з друзями, родиною та іншими контактами незалежно від пристрою або платформи, на якій вони працюють — Windows, Mac, Android або iOS.

Новий Microsoft Store для Windows спрощує доступ до улюблених програм та розваг — тепер все зібрано в одному місці. У магазині Microsoft Store для Windows є безліч нових додатків.

Задати питання

Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA