Корпорація Microsoft призначила юридичного представника в Дніпропетровську

13 лютого 2007 на прес-релізі корпорація Microsoft оголосила про початок роботи свого юридичного представника в місті Дніпропетровську. Представником призначено Тетяну Каткову - юриста, що спеціалізується в сфері кримінального права. Про це юридичний представник корпорації Microsoft в Україні Владислав Шаповал заявив на прес-конференції в Дніпропетровську. За словами Владислава Шаповала, Тетяна Каткова - третій регіональний представник корпорації в Україні; перші два працюють у Харкові та Львові.

Юридичний представник буде відповідати за здійснення стратегії Microsoft із захисту авторських прав в Дніпропетровському регіоні, а також займатиметься захистом прав інтелектуальної власності корпорації.

У повноваження регіонального юридичного представника входить проведення профілактичних заходів серед корпоративних користувачів персональних комп’ютерів і продавців комп’ютерної техніки. Регіональний представник також буде сприяти роботі локальних підрозділів МВС у плані перевірки підприємств на наявність контрафактного програмного забезпечення.

За словами Тетяни Каткової, найближчим часом користувачам, яких корпорація Microsoft підозрює у використанні неліцензійного програмного забезпечення, будуть направлені листи з проханням підтвердити право на користування програмним забезпеченням Microsoft, якщо це не буде зроблено, регіональний юридичний представник Microsoft має право звернутися до правоохоронних органів з проханням провести перевірку.

Якщо факт незаконного використання продуктів Microsoft підтвердиться, юридичний представник буде відстоювати інтереси корпорації Microsoft у суді.

Джерело: прес-служба компанії «Майкрософт Україна».

Задати питання

запитуйте, ми online
Telegram Vostok.UA Viber Vostok.UA